Hos Home of Ecom forhandler vi Unopiù's unikke kollektioner af havemøbler, som anses som en af industrilederne på møbler til udendørsområdet på verdensplan. Læs mere om Unopiù på Home of Ecom via. linket www.homeofecom.com

Velkommen til Home of Ecom

Hos Home of Ecom har vi fokus på at inspirere kunder med forskellige stilarter. Vi gør en dyd ud af at håndplukke og repræsentere udenlandske brands til kunder i hele Skandinavien.

Lalabonbon er et unik Italiensk brand, som gør sig i at sætte et moderne præg på ikonisk italiensk design fra 1950'erne- og 60'erne. Lalabonbon kan opleves på Home of Ecom via. linket www.homeofecom.com

God kundeservice

Hos Home of Ecom vægter vi kundeservice yderst højt. Vores kundeservice bestræber sig på hele tiden at blive bedre, og der arbejdes hårdt på at vejlede vores kunder bedst muligt og altid stå til rådighed, hvis de skulle brænde inde med spørgsmål.

Da vi udelukkende er en webshop, er sikkerhed og troværdighed altafhørende.

Bliv inspireret af designer Cristina Zanni's kreative og moderne præg på italienske designmøbler fra 1950- og 60'erne. Lalabonbon kan opleves på Home of Ecom på linket www.homeofecom.com

Gratis fragt og ekstra services

Vi tilbyder altid gratis fragt og kan være behjælpelige med ekstra services, såfremt der skulle være ekstra behov ved levering, vi skal tage højde for.

Hvem er vi?

Home of Ecom har især stærkt fokus på at repræsentere prominente udenlandske brands indenfor havemøbler og lys, som endnu ikke er kendte i Skandinavian, da vi mener, det er på tide vi som forbrugere øger vores horisont og kigger udenfor de brands, som har domineret markedet i årtier. Unopiù er en af industrilederne indenfor havemøbler i Sydeuropa og herigennem kendt på kvalitet, holdbarhed og design i særklasse. Unopiù er eksponeret på nogle af de største og mest velrenomerede hoteller rundt om i verden og vores vision er også at sætte brandet på landkortet herhjemme.

Udemiljøet er i stigende grad blevet et væsentligt prioriteret punkt på skandinaviernes indretningsdagsorden og vi oplever flere og flere kunder, som vægter indretning af deres udendørsområde ligeså højt som indretning af boligen indendøre. Vi mener derfor, det er på tide, vi også giver forbrugerne andre muligheder end den smalle palette af brands, der præger markedet i dag.

B2B for professionelle

Hos Home of Ecom gør vi ligeledes en dyd ud af yde den bedste service indenfor handel med professionelle. Dermed repræsenterer vi også samtlige brands på Home of Ecom mod B2B-markedet. Gennem vores agency Ecomlobby vil vores agenter altid stå til rådighed for eventuelle spørgsmål omkring vores brands, forslag til projekter og anden hjælp for at gøre det mest belejligt som contractor, interiør arkitekt eller retailer at modtage den nødvendige hjælp.

Handler du på vegne en virksomhed, klient eller lignende kan du enten kontakte os direkte her eller besøge Ecomlobby.